Om oss

Vår historie

Etablert i 2001, er vi en kvalitetsfokusert bransjeleder innen levering av vanskelig å finne, lang ledetid, utløpt levetid (EOL) og foreldede elektroniske komponenter. Vår kvalitetssikringsavdeling og laboratoriet har blitt anerkjent som en av bransjelederne for vårt program for forfalskning. Inspeksjonsprosessen som vi følger for alle produkter er basert på gjeldende industristandarder.

Etter å ha jobbet i den uavhengige elektroniske komponentindustrien i mange år, innså vår administrerende direktør - JC Lee at mange uavhengige distributører brydde seg mer om bunnlinjen enn kvaliteten på komponenten eller kundens tilfredshet. I 2000 så JC Lee det umiddelbare behovet for en kundedrevet uavhengig leverandør, og gjennom visjonen opprettet han en distributør som kunne fokusere på kundenes behov mens han satte kvalitet og kundetilfredshet først. Etter noen år med distribusjon av en liten nisje med komponenter utvidet JC Lee produktlinjen vår og begynte å lagre, kjøpe og distribuere hundrevis av komponenter til kunder over hele verden.

firma profil

Vi er en uavhengig distributør av elektroniske komponenter, som er forpliktet til integrering av distribusjonstjenester for elektroniske komponenter fra verdens kjente merkevarer. Etablert i november 2010, med hovedkontor i Hong Kong. Vi har også logistikklager i Hong Kong og Tai Wan.

Vårt selskap er preget av elite team av høy kvalitet, og virksomheten til selskapet vårt har spredt mer enn 30 land i alle regioner i verden. Oppstrøms kanalen er rik på originale produsenter og autoriserte agenter. Nedstrøms kanalene har spotressurser, noe som gjør deling av lagerinformasjon til virkelighet, og vi har den nyeste og mest verdifulle markedsinformasjonen.

Våre produkter og tjenester involverer i alle felt av elektronikkindustrien, inkludert militær, bilindustri, medisinsk, forbrukerelektronikk, industriell kontroll, tingenes internett, ny energi og kommunikasjon, etc. Vi kan tilby tjenester til kunder innen alle felt, for eksempel intelligent distribusjon, kostnadsreduksjon, rådgivning om etterspørselstjenester, kvalitetsstyring, informasjonskonsultasjon på stedet, integreringstjenester og gjenvinning av varelager.

Med prinsippet om \"integritetsbasert, kundesentrert, kvalitetsorientert, prisorientert, tjenestedrevet utvikling\", vil vi gjøre vårt ytterste for å tilby våre kunder de beste produktene og tjenestene.

Vi vil fortsette å forbedre selskapets salgsnettverk over hele verden, for å skape reelle og varige verdier for kundene, og for å skape muligheter for ansatte, som kan hjelpe dem å utvikle seg kontinuerlig. Vi håper inderlig at vi kan være din beste partner i distribusjon av komponenter!